ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΗΣ ΟΣΜΩΣΗΣ COMPACT RO 75 (12L/H)

430,00 €
με ΦΠΑ

Compact σύστημα αντίστροφης όσμωσης 5 σταδίων παραγωγής 12L/h. Διαθέτει 3 πρόφιλτρα (φίλτρο πολυπροπυλενίου 10"-1μm, φίλτρο κοκκώδη ενεργού άνθρακα, φίλτρο συμπαγούς ενεργού άνθρακα 10"-5μm), 1 μεμβράνη αντίστροφης όσμωσης 75GPD, 1 in line φίλτρο κοκκώδη ενεργού άνθρακα για τη βελτίωση γεύσης και οσμής του νερού. Επίσης, διαθέτει 1 αντλία 75G αλλά και ενσωματωμένη δεξαμενή χωρητικότητας 5L.

Ποσότητα
Διαθέσιμο σε 4 εως 10 ημέρες

Αφαιρεί σωματίδια ιζήματος (σκουριά, άμμο, χώμα).

● Αφαιρεί κατά 99% το χλώριο, τις οργανικές ενώσεις και τα φυτοφάρμακα.

● Βελτιώνει την οσμή και την γεύση του νερού.

● Περιέχει 3 πρόφιλτρα για την αποτελεσματική προστασία των μεμβρανών αντίστροφης όσμωσης και για την αύξηση της διάρκειας ζωής τους.

● Η μεμβράνη της αντίστροφης όσμωσης αφαιρεί τους μολυσματικούς παράγοντες που μπορούν να υπάρχουν στο νερό σας, όπως μόλυβδος, βάριο, χρώμιο, υδράργυρος, νάτριο, κάδμιο, φθορίδιο, νιτρώδες άλας, νιτρικό άλας, σελήνιο και αρσενικό.

● Η διαπερατότητα είναι 0,0001μm της μεμβράνης.

● Η απόρριψη 90-95 % της μεμβράνης.

Διαθέτει οθόνη LED όπου εμφανίζεται η πλήρης λειτουργία του συστήματος. Υπάρχει ένδειξη της αγωγιμότητας του παραγόμενου νερού, όπως επίσης και διάφορες λυχνίες (check, flush, source, full, purify). Διαθέτει ένδειξη "flush" (ξέπλυμα των φίλτρων) η οποία ενεργοποιείται όταν η όσμωση διοχετεύει την αρχική ποσότητα του νερού στην αποχέτευση. Η ένδειξη "check" μας ενημερώνει ότι τα φίλτρα θα πρέπει να αντικασταθούν. Η ένδειξη "purify" ενεργοποιείται όταν η αντίστροφη όσμωση ξεκινά την επεξεργασία νερού. Ακόμη, η ένδειξη "source" συμβολίζει τη χαμηλή στάθμη του νερού στο ενσωματωμένο δοχείο και τέλος η ένδειξη "full" η οποία ενεργοποείται όταν επεξεργασία του νερού έχει ολοκληρωθεί και το δοχείο είναι γεμάτο.

Διαστάσεις Α.Ο. (ΥxΠxM): 43,00 cm x 21,50 cm x 44,50 cm

Περιέχονται: Σετ φίλτρων, μεμβράνη αντίστροφης όσμωσης, κλειδί και όλα τα απαραίτητα εξαρτήματα και συνδέσμους που απαιτούνται για την εγκατάσταση.

PROTEAS
041-0113